Млада жена беше жестоко нахапана от куче и сега се налага

...
Млада жена беше жестоко нахапана от куче и сега се налага
Коментари Харесай

Операцията в Израел на нахапаната от куче Петя не е с добър резултат

Млада жена беше жестоко нахапана от куче и в този момент се постанова да бъде оперирана в Израел, с цел да бъде възстановено лицето ѝ. В понеделник беше първата операция, събощава БТВ.

„ За страдание, нямаше положителни вести. Не се беше задържало нищо от това, което очакваме да се задържи като тъкани и почваме от нула с лекуването. Временно може да се употребява протеза за носа, направена в Израел. Само че много време отнема това нещо и също по този начин лекарят изясни, че след три месеца започваме цялостно
възобновяване на носа с още четири интервенции “, описа Калина Георгиева, сестра на потърпевшата.

„ Доста съм изплашена. Отпаднала съм, нямам никаква сила “, споделя пострадалата Петя. Нейният живот тотално се е преобърнал след случая и тя изпитва усложнение
за обикновени неща като поддържане на хигиена с нараненото ѝ лице. Тя мечтае да прекарва повече време с околните си. След случая притежателят на кучето ги е закарал в „ Пирогов “, само че по-късно не е проявил интерес за положението на Петя. Дали въпросното куче може да нападне и друг човек, Петя и Калина споделят, че не могат да разясняват, само че евентуално след като се е случил един път сходен случай, може да се случи още веднъж.

„ Със сигурност разбрахме, че нещата се задълбочават. Почват се повече процедури. Ние чакахме по-малко интервенции, само че в този момент разбираме, че защото не са се запазили тъкани, ще има повече интервенции. Не знаем, нямаме нова ценова оферта в болницата, а до нощес ревизирах, имахме 140 000 лева, което значи, че в кампанията от през вчерашния ден са постъпили към 90 000. Много благодарим на всички, които ни оказват помощ “, сподели Калина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР